Adaptujte se na práci z domova s ​​Mouse Jiggler

Jsem si jistý, že stejně jako tomu je u milionů dalších lidí po celém světě, je vaše nová kancelář, pokud máte štěstí, specializovanou kanceláří domácí a pokud, zrovna jako v mém případě, takové štěstí nemáte, pracujete na jedné polovině jídelního stolu, zatímco ta druhá je vyhrazena vaší ženě. Při uspěchaném přesunu zaměstnanců z práce v běžné kanceláři do jejich nové domácí si někteří zaměstnanci přemístili stolní počítače na svůj jídelní stůl a notebooky, zvyklé na cestovaní mezi konferencemi a kanceláří, najednou sedí doma.

Nezamýšleným důsledkem migrace těchto počítačů je, že nastavené systémy zabezpečení, jako jsou časové limity obrazovky nebo čas automatického odhlášení, které jsou určeny pro pracoviště nebo třeba kavárnu, se mohou stát při práci v bezpečí vašeho domova frustrujícími. Vzpomínám si, jak jsem jednou měl notebook, který se po pěti minutách nečinnosti odhlásil a aktivoval se režim spánku. To obecně není problém v kancelářském prostředí, ale je to nepříjemné, když se musím znovu přihlašovat a restartovat VPN nebo jiné systémy, protože jsem si doma právě odešel udělat šálek čaje.

Jsme velcí fanoušci zabezpečení dat, jak si můžete domyslet z názvu naší skupiny CRU Data Security Group, takže v tomto ohledu se nenechte zmást. Náš USB Mouse Jiggler však může pomoci těm, jejichž počítače přecházejí často do režimu spánku nebo se příliš rychle odhlašují. Neobhajujeme používání Mouse Jiggler jako způsobu, jak omezovat bezpečnostní opatření, která vaše společnost zavedla, spíše to navrhujeme jako způsob, jak vám pomoci být produktivnější, pokud máte jistotu, že jste po delší dobu na bezpečném místě, jako je váš domov.

Mouse Jiggler se zasune do USB konektoru stejně jako flash disk a operačnímu systému se jeví jako skutečná myš. Když se s počítačem zdánlivě nic neděje, Mouse Jiggler začne pohybovat kurzorem – takovou rychlostí, aby počítač neaktivoval režim spánku. To vám umožní jít zkontrolovat své děti, udělat sendvič nebo se libovolně věnovat čemukoli dalšímu, a to vše při zachování produktivity.

Pokud jste jedním ze šťastlivců, kteří mohou pracovat na dálku, měli byste vyzkoušet rozličné možnosti Mouse Jiggler.

Pevné zdraví!

Emulátor myši Mouse Jiggler k zakoupení zde

Zdroj: Adapting to Working from Home with Mouse Jiggler, autor Robin Wessel

Pusťme se do toho

Dejte nám vědět, s čím vám můžeme pomoci

Belgická 19, 120 00 Praha 2

+420 315 55 88 70